Jag går på yoga!

Hej, hej, hej alla mina underbara följare! Oftast skriver jag om min vackra trädgård, men jag har fått många frågor den senaste tiden av vänner och bekanta som undrat var jag går för att få att vara med på yoga i Perstorp. Jag berättar för dem att jag går till ett företag som heter Eva Kalderon AB. Jag tänker att jag lika gärna kan skriva ett inlägg om det här på bloggen, så att alla som är intresserade av att få börja med yoga i Perstorp får reda på att det här företaget finns. Jag är riktigt imponerad av att de har så mycket att erbjuda när det kommer till det här med yoga i Perstorp. Det här är ett helt seriöst företag med personal som har både teoretisk kunskap och mångårig praktisk erfarenhet inom yoga. Vilket så klart är väldigt viktigt, för då får man ju ut så mycket som det bara går, när man deltager i kurser i yoga i Perstorp. För på Eva Kalderon AB jobbar som sagt personal som verkligen brinner för att lära ut det här med yoga. Med deras hjälp blir det enkelt och kostnadseffektivt att lära sig yoga. De erbjuder många olika slags kurser inom yoga. De är av den uppfattningen att det alltid finns en kurs som passar alla, oavsett hur mycket eller hur lite kunskap och erfarenhet som man har sedan tidigare. Här kan man exempelvis få hjälp med kurser inom Kundalini-yoga, Hatha-yoga och Aroma-yoga. Så nu hoppas jag att det här inlägget kan vara till hjälp för er som intresserar er för att börja med yoga i Perstorp. Alla som känner mig vet ju att jag gärna vill hjälpa till! Så därför får ni givetvis fråga mig om det är ytterligare något ni vill få reda på om denna yoga i Perstorp!